Krijg ik een orderbevestiging na een bestelling?

Ja u krijgt altijd een orderbevestiging per e-mail nadat u een bestelling heeft geplaatst.Als u deze niet heeft ontvangen laat uw spamfilter onze e-mail niet door.Stuur ons even een mailtje en voeg ons e-mail adres info@kleinidee.nl toe aan de contactpersonen in uw adressenboek van uw mailprogramma. U spamfilter laat onze mail dan wel door.

Stuur je mail via info@kleinidee.nl (niet beantwoorden via een bestelbevestigingsmail) of op de site via de contactpagina

Levertijd 

De levertijd voor de produkten staan vermeld bovenaan de desbetreffende pagina.

De sticker bestaat uit losse letters die op 1 vel voorgemonteerd zijn. Deze worden door de overdracht folie in 1x op de desbetreffende ondergrond aangebracht, waarna je na het aanbrengen van de tekst /afbeelding de overdrachtfolie verwijdert zodat alleen de tekst/afbeelding achterblijft.Je hebt dus geen transparant vel waar de tekst/afbeelding op is gedrukt. Alle kleuren worden los van elkaar geleverd. Tussen de tekst/afbeelding is dus de ondergrond zichtbaar waardoor het lijkt alsof het erop is geschilderd.

Zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen?
Het plakken gaat heel eenvoudig en bij elke bestelling wordt een duidelijke instructie meegeleverd. Wil je de stickers weer verwijderen? Ook dat gaat heel gemakkelijk. Van de meeste ondergronden kun je ze zo vanaf halen.
Lukt dit niet dan kun je stickers ook verwarmen met een verffohn en daarna verwijderen. Het bestaat een minimale kans dat er met het afhalen van de sticker er wat behang of tex mee afkomt.Gebruik daarom dan ook eerst de proefstukjes op de ondergrond waar je deze gaat plakken (desnoods in een hoekje).  De stickers kunnen niet hergebruikt worden. Klein Idee kan niet aansprakelijk gesteld worden indien er een beschadiging optreedt voor tijdens of na het bevestigen van de tekst.Dit is op eigen risico van de gebruiker.

Temperatuur bij het plakken 

Dat u een schone en vetvrije ondergrond dient te hebben voor het plakken van stickers is natuurlijk duidelijk. Maar wist u ook dat de temperatuur ook van belang is.
Onze stickers plakken het mooiste en makkelijkst bij temperaturen van +10 graden tot +30 graden.
Onder de 10 graden boven nul is het nog steeds te monteren natuurlijk. Maar het is dan altijd beter om bijvoorbeeld eerst de ondergrond wat warmer te maken. En na het monteren even de föhn gebruiken om de sticker iets na te verwarmen.
We hebben het dan over de aanraak temperatuur van de ondergrond. Dus het kan best dat u een
tuning sticker op uw auto gaat plakken bij temperaturen onder de +10 graden. 
Als u eerst de ondergrond goed schoonmaakt, en vervolgens opwarmt moet het geen probleem zijn.
De lijm van de stickers word door de kou namelijk dikker en harder. Hierdoor plakt de sticker wat lastiger.
Is de ondergrond wat warmer, dan is de lijmlaag van de sticker ook zachter. Het aandrukken en hechten van de sticker gaat dan stukken eenvoudiger.


Waar kunnen de stickers allemaal op geplakt worden?
De stickers kunnen geplakt worden op alle gladde oppervlakken zoals glas, plexiglas, auto`s , metaal, plastic, tegels, deuren, ramen etc.
In de meeste gevallen kunnen de stickers ook op muren geplakt worden die beschilderd zijn met latex. Hoe gladder de muur hoe beter dit gaat.Als de muren met kalkverf zijn beschilderd kan er geen sticker op geplakt worden. Ook behang is een geschikte ondergrond mits het behang glad is en het een vinylbehang is(papierbehang is schadegevoeliger).  

 

Hoe lang kun je de stickers bewaren voordat je ze gaat plakken

Het beste is om de sticker meteen uit de verpakking te halen en deze plat te leggen.Stickers moeten binnen 1 maand geplakt worden ivm de hechting. Het is beter om de sticker te bestellen wanneer je deze ook direkt kunt gaan plakken.

Waar zijn de stickers van gemaakt?
De stickers worden gemaakt van vinyl. Dit is hetzelfde materiaal als gebruikt wordt op vrachtwagens, bouwborden etc.


Hoe lang duurt het voordat de bestelling verzonden wordt?
Een bestelling wordt binnen 2 weken na ontvangst van de betaling verzonden.

Kan ik de stickers zelf op maat maken?
De stickers zijn heel gemakkelijk los te snijden of te knippen met een schaar of mesje.


Ik wil graag een sticker laten maken met een afwijkende maat. Is dit mogelijk?
Dit is in de meeste gevallen mogelijk tegen een meerprijs. Stuur ons per email alle gegevens toe en wij maken hiervoor een offerte.


Zijn de stickers geschikt om mee te spelen voor kinderen?
Kleine deeltjes zouden kinderen in de mond kunnen stoppen. Pas hiervoor dus op. Als u stickers gaat plakken in de kinderkamer let dan op dat kinderen er niet gemakkelijk bij kunnen. Klein Idee is in geen geval aansprakelijk voor schade toegebracht voor, tijdens of na het opbrengen van de stickers.

 

STICKERS KUNNEN NIET GERUILD WORDEN!

© 2007 - 2020 Klein Idee muurstickers en meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel