Mijn naam is Yvonne Peeters ben getrouwd en heb twee kinderen.Vroeger was ik veel bezig met knutselen dit was van thuis uit heel normaal en bij ons mocht er dan ook lekker gekliederd worden met klei en verf. Ik was niet met barbiepoppen bezig maar gaf je mij wat papier en kleurpotloden dan kon ik me daar uren mee vermaken. Het is dan ook niet gek dat ik een grafische opleiding heb gedaan. Na deze afgerond te hebben ben ik gaan werken in een reclamebedrijf waar ik het vak eerst handmatig en later via de computer heb mogen uitoefenen. Na een aantal jaren kwam er een kleintje op komst en zocht ik een uitdaging zodat ik meer thuis kon zijn.

Vanuit dat idee (dat klein is begonnen) is Klein Idee ontstaan. In 2007 heb ik de webshop geopend en al snel werd duidelijk dat ik hier mijn passie wel in had gevonden.

Omdat ik destijds in de jonge kinderen zat en zocht naar aankleding voor de slaapkamers van onze jongens ben ik op zoek gegaan naar iets origineels. Omdat er niets bij zat waar ik warm van liep ben ik zelf aan de slag gegaan en ben begonnen met het maken en decoreren van kapstokjes, stoeltjes, klokjes, spiegeltjes in een thema. Steeds weer op zoek naar iets vernieuwends op het gebied van de (kleine) kinderen.

Zo ben ik mijn shop verder gaan uitbreiden met het ontwerpen van decoratiestickers voor in huis. Op het moment is het assortiment dermate gegroeid dat er op veel gebied iets te vinden is aan decoratie en gelegenheidsartikelen.

Het is een combinatie van inspiratie van mijzelf,  het artikel op zich, en de inbreng van de klant en samen komen we dan tot een creatief resultaat.

 

 

© 2007 - 2021 Klein Idee muurstickers en meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel