De lease auto voor jou

Iedereen wilt natuurlijk een splinternieuwe auto rijden, maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Auto´s zijn namelijk zeer prijzig. Dan is er gelukkig de mogelijkheid om een auto te leasen. Op deze manier kun je in de nieuwste auto rijden maar hoef je niet in een keer het volledige bedrag te betalen. Je kunt gemakkelijk over een bepaalde periode een maandelijks bedrag betalen. En bovendien zitten er veel voordelen aan. Bij Lease.auto kun je uit verschillende soorten leasen kiezen zoals Financial Lease, Operational Lease of Private Lease.

Verschillende soorten leasen

Als je een auto least bij lease.atuo kun je kiezen uit een paar verschillende vormen van leasen. De twee meest voorkomende zijn Operational Lease en Financial Lease. Bij een Operational Lease zal het bedrijf niet de eigenaar worden van het voertuig. Wanneer je kiest voor Financial Lease is dat anders, dan word je wel eigenaar van het voertuig. De auto is niet meteen echt van jou. Je bent de economische eigenaar. Als je het laatste termijn hebt betaalt dan is de auto volledig van jou.

De voordelen en nadelen

Een auto leasen heeft natuurlijk heel veel voordelen. Maar bij iedere lease soort horen weer andere voordelen. Ik zal beginnen bij Financial Lease. Hier heb je geen last van een kilometerbeperking. Echter kan dit ook een probleem vormen. Soms is de auto aan het einde van de lease minder waard is. Daarom wordt er bij lease.auto altijd gekeken om het contract aan te passen op de gebruiksduur van de auto. Een ander voordeel is dat je met Financial Lease het BTW van het voertuig terug kan vragen. Maar omdat je eigenaar wordt van de auto zit er wel een ander nadeel aan. Je bent zelf verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Bij Operational lease is dit niet het geval. Het enige waar je je dan druk om hoeft te maken is tanken. Als er iets aan de hand is met jouw auto wordt hij niet alleen gerepareerd maar krijg je ook vervangend vervoer zodat je nooit zonder auto komt te zitten. Als je contract ten einde komt heb je ook altijd recht om de auto over te kopen. Maar je kunt er ook voor kiezen om de auto weer in te leveren en weer een hele nieuwe auto te kiezen.

Waar moet je leasen?

Er zijn talloze maatschappijen waar je auto’s en bedrijfswagen kunt leasen. Maar welke heeft het beste aanbod voor jou? Bij lease.auto word overal naar gekeken en geven ze onafhankelijk advies. Daardoor krijg je altijd de beste deal, en rij jij weg in de auto die perfect is voor jou.

 

Berichten gemaakt 33

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven