Een echte voetbalfanaat?

Helaas kunnen de voetbalwedstrijden niet worden bewonderd door toeschouwers. In deze periode moeten we het doen met wedstrijden kijken op de bank. Jammer voor de toeschouwers, maar ook de voetballers balen hier enorm van.  Toeschouwers zorgen voor een extra sfeer in het stadion. Vooral voor de thuisploeg voelen de toeschouwers vaak aan als twaalfde man. De thuisploeg wordt dan aangeroepen door de toeschouwers in het stadion. Bij elke wedstrijd zorgen de toeschouwers wel voor een feestje. Er valt altijd wat te beleven bij de voetbalwedstrijden.

Wedden op voetbalwedstrijden

De meeste toeschouwers volgen het voetbal op de voet. Ze hebben er veel verstand van en kennen de meeste spelers en opstellingen van de clubs. Bent u nou ook zo’n voetbalfanaat? Dan is het misschien iets om de wedstrijden te gaan voorspellen. Gratis wedden op de eredivisie is namelijk mogelijk. Iedere speelronde kan u kans maken op 449 euro. Om deze geldprijs te winnen moet u ten eerste alle voorspellingen in een eredivisie speelronde juist hebben. Daarnaast moet je ook de hoogste combi-score hebben. Deze scoren werkt alsvolgt. Iedere wedstrijd heeft drie mogelijk uitkomsten, winst thuisploeg = 1, gelijkspel = x en winst uitploeg = 2. Op de site wordt vervolgens onder iedere uitkomst een getal aangegeven, de odd. Deze odd wordt live opgehaald bij geselecteerde betrouwbare bookmakers. Vervolgens met behulp van de odds en jouw voorspellingen voor welke ploeg er met de winst vandoor gaat, wordt de combi-odd score berekend. Als u de hoogste heeft en alles wedstrijden goed heeft voorspeld wint u het geldbedrag. Naast wedden zijn er ook livestreams te zien, livestream eredivisie, maar ook livestreams van vele andere voetbal-, tennis- of dartswedstrijden. Deze livestreams worden gratis aangeboden door bookmakers. Bookmakers hebben namelijk als doel om zoveel mogelijk klanten tot dienst te zijn met sportweddenschappen. Live weddenschappen is daar een groot onderdeel van. Veel klanten vinden het spannend en leuk om live weddenschappen af te sluiten tijdens een wedstrijd die ze ook live kunnen zien. Vaak kunnen lokale voetbalcompetities zoals de eredivisie, niet vanuit het land zelf worden bekeken bij een bookmaker. Dit komt doordat de licenties vaak al zijn verkocht aan een ander. Dus dan zal je deze wedstrijden nooit via een bookmaker kunnen bekijken, maar vaak wel via nationale televisie.

Eredivisiewedden.nl

Wedden op de eredivisie kan bij eredivisiewedden.nl. Deze website is het bedrijf BSBIP BV iGaming Professionals, een Nederlands bedrijf. Ze ontwikkelen innovatieve onlineprojecten en concepten rondom iGaming en zijn specifiek gericht op sportweddenschappen. Met eredivisiewedden.nl proberen ze een laagdrempelig en gratis voetbalspel te ontwikkelen met aspecten

Berichten gemaakt 20

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven