Jouw lente -en zomergarderobe

De lente staat voor de deur en de zomer is om de hoek; er is dus geen betere tijd dan nu om heerlijk je lentegarderobe uit te breiden. Wie weet heb je kleren van vorig jaar die niet meer passen (kleren moeten jou passen, niet andersom!), of misschien heb je wel gewoon een winkelkriebel en ben je op zoek naar dat ene specifieke item; een prachtig overhemd met een mooie print, of een zomerjurk waar iedereen van omkijkt. Gelukkig kan je bij merken als Reinders en Nikkie altijd terecht, en zeker ook voor een prachtige lente -en zomergarderobe. 

 

Modieus Reinders

 

Het Nederlandse modemerk dat stijl en comfort voorop heeft staan, werd opgericht door tweelingzusjes Julie en Marie Reinders. Vijf jaar geleden begonnen ze met hun eerste collectie, en sindsdien is het merk uitgegroeid tot een household name; het idee van luxematerialen, luxeontwerpen en designer-ideeën mixen met betaalbaarheid, zodat iedereen eruit kan zien zoals ze zich ook vanbinnen voelen, is hét idee waar Reinders op is gebouwd. Een uitgesproken stijl is wat ze kenmerkt; veel gebruik van opvallende kleuren, modern gebruik van geometrische vormen en lijnen, en voor iedereen wat wils. Luxe & betaalbaar; wat wil je nog meer deze lente en/of zomer? 

 

Nikkie voor jou 

 

Heb jij er altijd al uit willen zien als een filmster op een vrije dag, maar er nog nooit de kleding voor gehad? Met Nikkie (hét modemerk van Nikkie Plessen, bekend van o.a. Youtube en Project Runway) kan die wens een realiteit worden. De kleding is stijlvol, met veel gebruik van opvallende, fleurige kleuren; kleding waarmee je zowel chic en put-together eruitziet de hele lente door, maar die ook nog eens niet je hele portemonnee leegtrekt. Kortom; kleding waarmee jij je helemaal hét voelt, wat je ook verdient. 

 

Onthoud nogmaals dat kleding jou moet passen, en niet de andere kant op. Voor veel mensen heeft winkelen en/of kleding passen een moeilijke connotatie; het idee dat je in een bepaalde vorm of kledingstuk moet passen om er goed uit te kunnen zien in de lente en zomer, én het gegeven dat je alleen bepaalde dingen mag dragen als een bepaalde vorm of gender. Al die dingen zijn gelukkig hete lucht; jij mag dragen wat je ook wil, van de chique kleding van Nikkie en Reinders tot de rokken, jurken en jumpsuits die je zelf wil. Jouw lente -en zomergarderobe wacht op je; ga je hem halen?

Berichten gemaakt 35

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven