Kleding musthaves voor mannen

Elke man heeft bepaalde kledingstukken in zijn kledingkast nodig. Er zijn een paar kledingstukken die je kan dragen bij verschillende gelegenheden. Wanneer je deze kledingstukken hebt ben je altijd klaar voor een avondje stappen, een bruiloft of een ander evenementen waarbij het belangrijk is dat je er goed uit ziet. In dit blog vertellen we welke kledingstukken elke man nodig heeft.

Wit overhemd

Laten we beginnen met iets wat waarschijnlijk elke man in zijn kast heeft hangen. Een wit overhemd. Dit kledingstuk kan je bij zoveel gelegenheden aan dat waarschijnlijke elke man er wel een paar heeft. Heb je een gelegenheid waarbij je netjes gekleed moet? Dan doe je al snel een outfit aan waar een wit overhemd bij hoort. Van bruiloften tot sollicitatie gesprekken, het kan allemaal. Een zomerse dag op het stand? Ook dan past een wit overhemd perfect. Mocht je dit nou lezen terwijl je nog geen wit overhemd in je kast hebt hangen, dan wordt het tijd om deze snel aan te gaan schaffen.

Chino en Pantalon

Naast een net overhemd is een nette broek ook erg belangrijk. Hierbij kan je kiezen uit een Chino of een Pantalon. Een chino is wat meer casual dan een pantalon, maar ook een chino kan je aan naar nette gelegenheden. Een chino kan je namelijk omschrijven als sportief, trendy en formeel. Deze broek herken je aan de volgende kenmerken: stevig katoen van hoge kwaliteit, over het algemeen met steekzakken en een muntzakje aan de voorkant en twee paspelzakken met knopen aan de achterkant. Een pantalon lijkt op een chino, maar een pantalon is wat minder sportief. Het grootste verschil tussen een chino en een pantalon is de stof waarvan de broek gemaakt is. Pantalons zijn meestal gemaakt van een dunnere stof met een wol of een wol-mix. Samen met de vouwlijn, die midden over de broekspijpen loopt, geeft dit vaak een nettere uitstraling. Chino’s daarentegen, worden over het algemeen gemaakt van een stevig katoen zonder vouwlijn. Hierdoor wordt de uitstraling wat meer casual en stoer. Elke man zou een chino in zijn kast moeten hebben hangen. Deze broek kan je namelijk op veel verschillende gelegenheden dragen. Daarnaast is hij goed te combineren met een wit overhemd. Wanneer je meer van de formele outfits bent is een pantalon heren een muts have.

Stropdas

Als laatste heeft elke man ook een mooie stropdas nodig. Of het nou gaat om een bruiloft, een chique etentje of een begrafenis, een stropdas maakt je outfit af. Daarnasst is een stropdas ook heel goed te combineren met de boven genoemde kledingstukken.

 

Berichten gemaakt 33

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven