Van logistiek levensbelang: vouwkratten en kunststof bakken

Voor ondernemingen die met de opslag van spullen te maken hebben (wat in zekere zin voor praktisch elke onderneming geldt) is het cruciaal om passende vouwkratten of kunststof bakken aan te schaffen. Voor menig onderneming geldt immers dat ruimte schaars is. Met de juiste bak of krat zorgt u voor de meest efficiente invulling van uw ruimte. Wat ook belangrijk is, is dat de eenheden van opslag stevig zijn waardoor ze tijdens transport niet meteen kapot gaan. Zowel de producten als de bakken zelf moeten natuurlijk heelhuids op de bestemming aankomen. In deze blog neem ik de vouwkratten en kunststof bakken van Logistiek Online onder de loep, om te onderzoeken of ze aan deze criteria voldoen.

Vouwkratten van Logistiek Online: industrieel, stevig en (heel belangrijk) prettige handgrepen

De vouwkratten van Logistiek Online kunnen tegen een stootje. Ze zijn speciaal ontworpen voor industrieel gebruik en zullen daardoor niet zomaar bezwijken onder gewicht, ruw gebruik of andere bedreigingen. Wat ik een groot voordeel vind aan deze kratten, is dat ze stevige en gebruiksvriendelijke handgrepen hebben. Vooral de grotere kratten waarin soms redelijk wat gewicht ligt opgeslagen, is het van groot belang dat men ze goed kan vasthouden zonder pijn aan de handen te krijgen. Zo zorgt u ervoor dat uw werknemers niet hun handen beschadigen tijdens het tillen van de kratten. Een ander groot voordeel van vouwkratten (u verwacht het wellicht al) is dat ze opgevouwen kunnen worden. In de tijden dat er minder voorraad ligt in de opslagruimtes van uw onderneming, is het niet prettig als er veel ruimte wordt ingenomen door opgestapelde, lege kratten. Dit voorkomt u met vouwkratten. Vouwkratten kunnen compact worden opgevouwen en opgestapeld, waardoor u uw opslagruimte overzichtelijk houdt!

Kunststof bakken van Logistiek Online: degelijke bakken voor een veelheid aan toepassingen

Naast vouwkratten verkoopt Logistiek Online ook kunststof bakken. Dit zijn bakken die erg allround zijn in hun toepassing. Zo zijn ze ideaal voor de opslag voor kantoorartikelen. Men kan zich een opslagruimte voorstellen waarbij in één van deze bakken papieren rolletjes voor de kassa liggen, in een andere pennen en in weer een andere nietapparaten. Voor het opslaan van dit soort kantoorspul zijn de kunststof bakken van Logistiek Online uitermate geschikt. Ook deze bakken zijn stevig en kunnen tegen een stootje. Of het nu de vouwbakken of de kunststof bakken van Logistiek Online, ik denk niet dat u er spijt van zult krijgen als u tot aanschaf over besluit te gaan!

Berichten gemaakt 35

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven