Verschillende soorten fietsen voor dames!

Voor veel vrouwen is dit nog best een moeilijke keuze, welke fiets moet je kopen uit dat grote aanbod aan fietsen bij verschillende winkels? Door de corona maatregelen zijn ook veel winkels dicht en kan je niet rustig gaan kijken wat de perfect fiets is voor jou. Daarnaast stappen massaal veel mensen op de fiets doordat alle leuke dingen dicht zijn. De horeca is dicht, de detailhandel en de dienstsector. Kortom is er dus heel weinig te doen, het lekker feesten of een drankje op een terras met wat vrienden zal er binnenkort niet inzitten. Hieronder is dus een overzicht gemaakt van enkele damesfietsen die in mijn ogen echt heel leuk en perfect zijn voor de dames. Ben je al een beetje benieuwd? Lees dan snel hieronder en wellicht heb jij binnenkort een mooie damesfiets!

Bakfiets

Ik start met de bakfiets, het is wellicht niet de meest lekkere fiets om mee te fietsen maar het is wel super handig doordat het een grote bak voorop heeft. Wanneer je bijvoorbeeld nog een paar kindjes hebt kan een bakfiets heel handig zijn, wanneer het mooi weer is kan je ze in de ochtend naar school brengen en daarna naar de supermarkt en de boodschappen in de bak te leggen. Vaak denken mensen dat het niet makkelijk te besturen is, echter is het zeer eenvoudig.

Omafiets

Misschien wel de bekendste fiets van Nederland is de klassieker en hippe omafiets. De naam komt doordat veel oma’s hierop fietste in de jaren ’50. Nu maakt de fiets al vele jaren een comeback en zie je veel jongeren erop fietsen. De fiets is te herkennen aan de rechte onderbuis met gebogen bovenbuis en een jasbeschermer bij het achterwiel. Je hebt heel veel verschillende soorten omafietsen. Je hebt bijvoorbeeld met een versnelling, rekje, met of zonder terugtraprem en nog veel meer. Deze fiets is kortom heel handig voor in de drukke stad door het lichte gewicht ook.

Beachcruiser

Wat de laatste tijd weer vol in Amsterdam te zien is, zijn de cruisers. Dit is het tegenovergestelde van een racefiets. Bij deze fiets gaat het niet om je snel te verplaatsen maar om stijl en comfort bij het fietsen. De zitpositie en de zadel en het stuur zit gewoon super lekker in vergelijking met andere fietsen. Door de grote banden onder de fietsen met weinig profiel geeft het super veel comfort. Daarnaast zijn er nog andere kleine dingen zoals de kleuren, versnellingen, remmen en nog wat meer, maar dat is op persoonlijke voorkeuren.

Berichten gemaakt 33

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven