Wat is een slim fit overhemd?

Als het gaat om een shirt, is de fitting erg belangrijk. overhemden hebben de neiging langer mee te gaan dan elk ander shirt. Vandaar dat mannen ervoor moeten zorgen dat ze overhemden hebben met goede pasvormen. Daar gaan we het deze blog over hebben. Hoe zorg je als man vandaag de dag dat een overhemd je past? Vandaag de dag horen we veel over slim fit overhemden, maar wat zijn ze en hoe passen ze zo goed? Lees hier meer! 

Waarom een overhemd?

Het is vrij duidelijk dat overhemden worden gedragen om persoonlijke redenen of sociale evenementen. Er zijn echter ook bepaalde gevallen waarin een persoon in een bedrijfsomgeving moet werken. Om ervoor te zorgen dat de persoon niet ongemakkelijk lijkt tegenover andere mannenen, moet de persoon ervoor zorgen dat hij een goed passend shirt heeft. De vorm van het lichaam moet worden overwogen bij het kiezen van een overhemd om ervoor te zorgen dat de drager er slank en goed uitziet.

De juiste pasvorm

Mannen die de lichaamsvorm van de basketbalspeler of de voetballer automatisch een goed overhemd met de juiste pasvorm krijgen. De vorm van mannen overhemden is afhankelijk van hun lichaamstypen. De meerderheid van de mannen die brede schouders hebben, moeten een slankere overhemden kiezen om het vet op hun schouders te verbergen. Een man met een brede borst kan een overhemd met een normale pasvorm dragen die meer saldo op zijn lichaamsdelen zal toevoegen. 

Slim fit overhemden voor mannen hebben speciale secties op hen om tegemoet te komen aan de verschillende maten van mannen. Een oversized overhemd kan te strak of te los aan het lichaam worden wanneer het niet op de juiste manier is afgespelt. Daarom moet de pasvorm van het overhemd van mannen dienovereenkomstig worden aangepast, zodat de grootte van het herenlichaam passend blijft.

Materiaal

Fit wordt ook bepaald door de stof die wordt gebruikt op het overhemd van mannen. Zijde, katoen en linnen stof zijn enkele van de materialen die perfect zijn voor herenhemd. Een Silk overhemd zorgt ervoor dat het voor een lange periode vers en trendy zal blijven;Katoen en linnen overhemden hebben echter snel verdwenen.

Het weefsel bepaalt ook het niveau van comfort. Katoenen stof geeft een cool gevoel op het lichaam van mannen terwijl linnen een koel gevoel heeft. Deze stoffen worden aanbevolen voor zomerse seizoenen omdat ze de lucht gemakkelijk kunnen circuleren. Aan de andere kant heeft een synthetisch materiaal als polyester de neiging om heet en kleverig gevoel te geven aan het lichaam van een man bij het dragen van een overhemd ermee. Polyester is echter ideaal voor koudere seizoenen wanneer men zijn lichaam warm wil houden.

Conclusie

De pasvorm van het overhemd van mannen helpt zijn kleur te bepalen. Mannen met een breed gezicht moeten kiezen voor donkere overhemden voor dagelijks gebruik en licht gekleurde shirts voor formele gelegenheden. Evenzo moeten mannen met een rond gezicht gaan voor lichtgekleurde shirts. Lichtgekleurde overhemden zijn ook het beste voor mannen die een baardvorm hebben. Voor mannen met een ovaal gezicht zouden middelgrote shirts het beste zijn als ze passen bij alle gezichtsvormen en huidtinten. Vandaar dat mannen overhemd helpt om het uiterlijk van mannenen te verbeteren en zijn betrouwbaarheidsniveaus te verhogen.

 

 

 

 

Berichten gemaakt 33

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven