Zonnebrillen voor jong en oud

Het is mooi weer en de zon schijnt. Maar als de zon recht op je gezicht schijnt, is het natuurlijk fijn als je een zonnebril op hebt. Bij Charlie Temple hebben ze die toevallig. Tegenwoordig kun je haast niet meer zonder een zonnebril, het is onderdeel van je look. Buiten dat geeft het ook heerlijk rust aan je hoofd en hoef je je ogen niet samen te knijpen als je met iemand in gesprek bent en je net richting de zon kijkt.

Welke moet je kiezen?

Er zijn uiteraard zo veel verschillende soorten zonnebrillen. Je hebt onderscheid tussen heren en damesbrillen. Dan kun je nog kiezen of je de glazen slechts half getint wilt hebben, of juist hele donker getinte glazen. En er is ook nog eens een gigantisch assortiment van monturen en je hebt ook alle kleuren van de regenboog waar je uit kunt kiezen. Heb je een bril op sterkte nodig? Ook dat is mogelijk bij Charlie Temple. De keuze voor zonnebrillen op sterkte zijn net zo groot als gewone brillen. Met een bril op sterkte heb je niet alleen het voordeel dat je het felle licht wordt gedimd. Je ogen worden ook meteen gecorrigeerd. Buiten dat je veel verschillende soorten monturen hebt, heb je verschillende soorten glazen. Zo heb je spiegelglazen die er voor zorgen dat het glas mooi reflecteert. Of gradient glazen die bovenin donker zijn en lichter worden onder in het glas.

Voor de kleintjes

Uiteraard hebben de kleintjes ook een bril nodig tijdens het mooie weer. Je kind is de hele dag buiten aan het spelen maar ook hij of zij heeft last voor de zon. Daar heeft Charlie Temple speciale kinder zonnebrillen voor. Een kinder zonnebril is natuurlijk een slag kleiner dan een volwassen bril. Ook is een kinderbril iets steviger want kinderen willen nog wel eens iets lomper zijn. Dus de glazen zijn niet alleen beschermend tegen de zon maar zijn er ook voor gemaakt dat ze tegen een kleine stoot of slag kunnen. Heeft jouw kind een bril op sterkte nodig? Dat is geen enkel probleem. Bij Charlie Temple kunnen alle zonnebrillen op sterkte worden gemaakt.

Waar beschermt het je tegen?

Een zonnebril beschermt je voornamelijk tegen de straling die van de zon af komt. Daarom is het ook belangrijk dat je glazen hebt die de UV-stralen blokkeren. Als je glazen hebt die alleen verduisteren gaan je pupillen verder openstaan maar komt alle UV-straling er wel nog door heen en dit kan leiden tot schade aan je hoornvlies.

 

Berichten gemaakt 34

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven